Δήλωση Υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Συλλόγου Γονέων

καλή χρονιά! Με υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές!

Σε συνέχεια της ΓΣ της 20ης Δεκεμβρίου η οποία πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, με θέμα τον απολογισμό των  πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων για τα συλλογικά όργανα του σχολείου μας, την Παρασκευή 14.01.2022, ώρες: 07.30-09.00 & 13.00-17.00 και το Σάββατο 15.01.2022, ώρες: 11.00-13.00.

Επίσης μετά το από  26 Δεκεμβρίου ηλεκτρονικό μας μήνυμα , λάβαμε 3 συμμετοχές για τη συγκρότηση της Εφορευτικής Επιτροπής, τα μέλη της οποίας είναι οι:

Σταθοπούλου Ιωάννα , μητέρα της Νάσιας Νταλαμπίρα, μαθήτρια Στ’ δημοτικού

Λιοντάκη Αθηνά, μητέρα της Λιζάρδου Γεωργίας-Ελευθερίας, μαθήτρια της  Γ’ Δημοτικού

Ζαρίφης Ελευθέριος, πατέρας του Νικόλα Ζαρίφη, μαθητή της Α’ Δημοτικού

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι επιθυμούν, μπορούν να προχωρήσουν σε δήλωση υποψηφιοτητας.

Για την δήλωση υποψηφιοτήτων μπορείτε να συμπληρώσετε την ΔΗΛΩΣΗ και να την αποστείλετε στην Εφορευτική Επιτροπή (μέχρι και την Τρίτη 11/01/2022 μαζί με μια φωτογραφία σας για το ψηφοδέλτιο.

(Σταθοπούλου Ιωάννα, stathopoulg@gmail.com, Λιοντάκη Αθηνα, aliontaki@gmail.com, Ζαρίφης Ελευθέριος, lefzarifis@gmail.com)

Μπορείτε να θέσετε υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή ( υπάρχει ασυμβίβαστο ανάμεσα στα δύο αυτά όργανα) και παράλληλα και για εκπρόσωπος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαλανδρίου.

Για να θέσετε υποψηφιότητα ή για να ψηφίσετε θα πρέπει να έχετε τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή του συλλόγου (€10). Πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνει και τις ημέρες των εκλογών στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Για να θεωρηθούν έγκυρες οι εκλογές και να υφίσταται Σύλλογος Γονέων θα πρέπει στις εκλογές να ψηφίσουν γονείς που εκπροσωπούν τουλάχιστον το 1/3 των μαθητών του σχολείου.