μία όμορφη γιορτή τελείωσε!

Ο Δεκέμβρης είναι ο πιο χαρούμενος μήνας για τα παιδιά!

Ο μήνας με τα γλυκά και τα ζαχαρωτά, τα κάλαντα, τον Άγιο Βασίλη, τα δώρα, τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και τις ατελείωτες αγκαλιές!! Ο Δεκέμβρης όμως είναι και για το σχολείο μας μήνας ξεχωριστός!!! Γιατί από νωρίς ξεκινάμε τις προετοιμασίες για τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια μας, για τις γλυκές δημιουργίες και  τις όμορφες κατασκευές μας!

Όλα, για να φτάσουμε εκεί, λίγο πριν τις σχολικές διακοπές, και να στολίσουμε τους χριστουγεννιάτικους πάγκους μας! 

Ευχαριστούμε λοιπόν, τον Διευθυντή της σχολικής μας κοινότητας κ. Θεόδωρο Δραβίλα, για την άψογη συνεργασία, τις δασκάλες της Α’ τάξης, κ. Φρατζέσκα Δούκα και κ. Θεοδοσία Τζαδήμα, τις δασκάλες της Β’ τάξης, κ. Χαρά Λούτα, κ Κατερίνα Κοκκινίδου και κ. Αριστέα Σταματελοπούλου, την δασκάλα της Γ’ Τάξης κ. Γεωργία Κατρακάζη, τις δασκάλες της Δ’ τάξης κ. Σοφία Μπιτσάνη και κ. Μαρία Ζυμαρίτου, της Ε’ τάξης κ. Γεωργία Κότσαρη και κ. Κατερίνα Μηλαίου, και τους δασκάλους της Στ’ τάξης κ. Παναγιώτη Τσώνη και κ. Βηθλεέμ Μουρατίδου. Φυσικά, για τις υπέροχες ευχές σε κάρτες με τα όμορφα σχέδια την κ. Δήμητρα Τζώτζιου.

Ακόμη, ευχαριστούμε τους μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης που δεν άφησαν λεπτό τους πάγκους τους και ήταν εκεί μαζί μας προσφέροντας στα έσοδα του bazaar μας! Αλλά και τους μικρότερους μαθητές που ήταν εκεί δίπλα μας βοηθώντας τη δουλειά μας, καταναλώνοντας ατελείωτα ζαχαρωτά!!

Επίσης, την κ. Γεωργία Κότσαρη και την κ. Κατερίνα Χατζηδάκη για το χριστουγεννιάτικο εργαστήριο που μας πρόσφεραν ανήμερα του Bazaar. Την κ. Κατερίνα Μεσσήνη για τον σχεδιασμό των μοναδικών για το 5ο Δημοτικό γουριών για το 2018 καθώς και το εργαστήρι κατασκευής στολιδιών για το δέντρο του σχολείου μας. 

 

Την κ. Ρία Θεοδώρου και την χορωδία του Συλλόγου μας για τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες ανήμερα του Bazaar και το υπέροχο ταξίδι στον χρόνο για την μέχρι σήμερα πορεία του Συλλόγου.

Τέλος τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και τους planet agents για την άκρως απόρρητη αποστολή τους, με την οποία διασκέδασαν οι μαθητές μας!

Πάνω απ όλα όμως ευχαριστούμε εσάς όλους, που ήσασταν εκεί μαζί μας, είτε στηρίζοντας την προσπάθεια μας με τη δωρεά ειδών είτε με την αγορά προϊόντων από τους πάγκους μας!

 

 

Και του χρόνου με υγεία και αγάπη!