Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της! δίπλα στα παιδιά μας! Φτάσαμε σε μία μαγική βραδιά…κλείνοντας τις φετινές μας εβδομαδιαίες εκδηλώσεις και δράσεις! Γιατί η μία μέρα δεν αρκεί να καλύψει όσα κάνουμε κάθε χρόνο στο σχολείο μας!

Η αγαπημένη μας χορωδία ερμήνευσε Μίκη Θεοδωράκη. H θεατρική μας σκηνή ανέβασε παράσταση «Ο Αμίν έχασε το δρόμο του!» Μια ιστορία βασισμένη στο άρθρο 3 των δικαιωμάτων του παιδιού

Απολαύσαμε τους μικρούς μας κιθαρίστες σε solo και ομαδικές ερμηνείες

Παίξαμε Μπάσκετ με το 12ο Δημοτικό  και γιορτάσαμε την ευγενή άμιλλα!

Είδαμε χορογραφίες 3 τμημάτων Hip Hop,  2 τμημάτων Ρυθμικής και καμαρώσαμε τα τμήματα ενηλίκων παραδοσιακών χορών. Αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Στ’ μαζί με τη διευθύντρια και τους δασκάλους που ήταν δίπλα τους στα 6 χρόνια στο δημοτικό! Συγκινηθήκαμε βλέποντας στιγμές των παιδιών σε ένα video έκπληξη από τους γονείς της Στ’.  Πρωτοτυπήσαμε! Ήρθαν τα νηπιάκια μας, οι νέοι μαθητές της α’ δημοτικού και ανταλλάξανε μπαλόνια με τους μαθητές της Στ’​. 

Και όλοι μαζί δώσαμε το σύνθημα και ελευθερώσαμε τα μπαλόνια…και μαζί τα όνειρα των μαθητών μας για μια νέα αρχή!

Και η εκδήλωση έλαμψε ακόμη περισσότερο, αφού πλαισιώθηκε με βεγγαλικά ψηλά τον ουρανό, τόσο ψηλά, όσο και τα όνειρα μας για τους αποφοίτους μας! μια πρωτοβουλία γονέων της Στ΄!

Και σας ευχαριστούμε όλους όσους ήσασταν εκεί και βοηθήσατε και στην φετινή διοργάνωση! Στους πάγκους, στα αναψυκτικά, στα γλυκά και στα αλμυρά! Ψήνοντας, μαζεύοντας καρέκλες, στρώματα, τραπέζια….

Ευχαριστούμε τους δασκάλους των δραστηριοτήτων για τον υπερβάλλοντα ζήλο που κάθε χρόνο δείχνουν και για την αγάπη με την οποία πλαισιώνουν τα παιδιά μας! οι τόσο συγκινητικές παρουσιάσεις και φέτος, αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη. 

Ευχαριστούμε τη διευθύντρια μας Ευγενία Μπαζάνη και τον Σύλλογο Διδασκόντων, για την συμμετοχή τους και τη συμβολή τους στις δράσεις μας!

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους Γονέων των όμορων σχολείων 5ου Νηπιαγωγείου και 4ου Γυμνασίου, καθώς και τις Ν. Αρεστη και Σ.Πετρακου Διευθύντρια 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου και πρόεδρο της Ένωσης Γονέων αντίστοιχα, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων.
Και φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν εκεί καθημερινά και μας στηρίξατε!

ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβρη!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *